دولت در صنایع غذایی برنامه ندارد
نگاهی به آمارهای رسمی نشان میدهد با وجود اینکه مصرف گوشت قرمز کم شده اما قیمت آن رو به افزایش بوده است.
بر اساس این آمار تورم نقطهای گوشت قرمز در پایان تیرماه حدود ۸۰ درصود بوده است. با این حساب این سوال به وجود میآید که دلیل رشد قیمت با وجود کاهش مصرف چه بوده است؟
هژیر ضیایی جم - مدیرعامل مزرعه خوراک سالم - علاوه بر اشکال زنجیره توزیع و کم شدن تولید، کشتار دام مولد را عامل اصلی این موضوع بیان میکند.
او در عین حال به یک نکته اساسی هم اشاره میکند و معتقد است که دولت طی سالهای گذشته هیچ برنامه مشخصی برای حوزه صنایع غذایی نداشته و همین موضوع منجر به ناکارآمدی بیشتر در این بخش شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
آغاز روند استیضاح وزیر راه؛ 41 نماینده این طرح را امضا کردند
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
چهره روز
خاویر میلی، رئیس جمهور آرژانتین، نشان ملی «مایو» را به خسوس هوئرتا دسوتو، اقتصاددان اسپانیایی اهدا کرد.