کارد به استخوان رسید/ ضربه قیمتگذاری دستوری به بازار گوشت
آمارهای رسمی نشان می دهد: تورم نقطه ای گوشت قرمز در پایان تیرماه حدود 80 درصد بوده است. نکته جالب آنکه روند صعودی قیمت گوشت در حالی اتفاق افتاده که مصرف آن کاهش پیدا کرده است.
از این رو این سوال به وجود می آید که دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز با وجود کاهش مصرف آن چه بوده است؟ آیا شبکه توزیع ایراد دارد یا آنکه تولید کم شده است؟
هژیر ضیایی جم، مدیر عامل مزرعه خوراک سالم معتقد است: هر دو این عوامل دخیل هستند اما علاوه براین دو عامل، ریشه اصلی بروز چنین چالشی جای دیگر است.
او کشتار دام مولد ناشی از سیاست های ناکارآمد مدیریتی را مهم ترین عامل بروز چنین وضعیتی می داند.
به گفته او قیمت های دستوری باعث شده تا تعادل در بخش تولید دام به هم بخورد. او در ایران فود این هفته توضیح می دهد که قیمت تضمینی مناسب از چه فرمولی باید تبعیت کند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
آغاز روند استیضاح وزیر راه؛ 41 نماینده این طرح را امضا کردند
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران