انتشار گزارش ضعیفتر از انتظار از تولید آمریکا: اوراق رشد کرد، سهام ریخت
اکوایران: شاخص تولید کارخانهای موسسه ISM امروز پایین تر از انتظارات منتشر شد و همین مساله افزایش تقاضا برای اوراق را برانگیخت.

به گزارش اکوایران، فعالیت تولید کارخانهای ایالات متحده آمریکا در ماه مه با سرعت بیشتری کاهش یافت، چراکه تولید به رکود نزدیکتر شده است و میزان سفارشات بیشترین کاهش را در طول نزدیک به دوسال گذشته تجربه کرد.
به نوشته بلومبرگ، دادههایی که روز دوشنبه ازسوی موسسه ISM (موسسه مدیریت تامین) منتشر شد نشان داد که شاخص تولید کارخانهای این موسسه با 0.5 درصد کاهش به 48.7 رسیده است که ضعیف ترین میزان طی سه ماه گذشته است. اعداد شاخص کمتر از 50 نشان دهنده رکود است.
میزان سفارشات جدید نیز 3.7 واحد کاهش داشته است، که بزرگترین کاهش از ژوئن 2022 محسوب میشود و به 45.4 رسید. این شاخص درحال حاضر در پایین ترین سطح یکسال گذشته قرار دارد که نشان میدهد تقاضا درکل اقتصاد درحال تضعیف شدن است. در نتیجه شاخص تولید ISM به 50.2 کاهش یافت.
این درحالی است که شاخص تولید موسسه S&P Global بیش از انتظارات و عدد 51.2 منتشر شده است.
به گفته تحلیلگران، نتایج این گزارش نشان میدهند که برخلاف شاخص تولید موسسه S&P global، شاخص تولید موسسه ISM کمتر از انتظارا بود. همین مساله سبب شد که تقاضا برای خرید اوراق قرضه به شدت افزایش پیدا کند و کاهش بازدهی سهام را شاهد باشیم.
یکی از نکات این گزارش نسبت سفارشات جدید به سطح انبارهاست که با کاهش محسوسی مواجه بوده است. در گزارش موسسه S&P Global نیز شرایط به همین صورت بوده است. معمولا زمانی که سفارشات کاهش پیدا میکند و سطح موجودی انبارها به نسبت افزایش می یابد، نشان دهنده آن است که در آینده وضعیت تولید میتواند ضعیفتر باشد.
شرایط نقدینگی جهانی نشان میدهد که شاخص تولید ISM باید در اواخر سال دوباره شروع به رشد کند. اما از آنجایی که هردو نظرسنجی ضعف سطحی و زیربنایی را نشان میدهد منطقی است که برای اقتصادی آماده باشیم که میتواند در ماههای آینده رکودی بهنظر برسد، حتی اگر از یک رکود واقعی (بافرض وجود آن) تا اواخر سال اجتناب شود.
شاخص قیمت تولید موسسه ISM نیز کمی پایینتر از اعداد ماه قبل منتشر شد، ولی بازهم بالاتر از عدد 50 قرار گرفت.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
گروسی: توافق احتمالی ایران و آمریکا پیچیدگی کمتری از برجام دارد
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟
-
روز هشدار در بازار طلا، سهام و رمزارز